Bestelinformatie

Bestellen
Je kunt rechtstreeks bestellen via de website of door mij een e-mail te sturen (via “Contact”). In je berichtje graag duidelijk aangeven om welk artikel het gaat (artikelnaam).

Prijzen
De prijzen van mijn sieraden zijn gebaseerd op de prijs en kwaliteit van de materialen die in het desbetreffende sieraad gebruikt zijn.

Betalen
Betalingswijze van bestellingen:

Betaling van de bestelling graag vooraf op het bankrekeningnummer NL48ABNA0501274162 (wordt tevens vermeld in de bevestigingsmail) o.v.v. ‘VB Creations – de artikelnaam‘.

Als je jouw bestelling zelf wilt ophalen, dan neem ik van tevoren contact met je op om een afspraak te maken. Betaling kan dan uiteraard contant en verzendkosten komen dan natuurlijk te vervallen.

Levertijd en verzending
Indien het gaat om een bestelling van een sieraad wat reeds op de website staat, geldt een maximale levertijd van een week na ontvangst van de betaling. In principe maak ik enkele stuks en nabestelling is mogelijk, mits ik nog aan het materiaal kan komen. Bij speciale opdrachten wordt het artikel speciaal voor jou op maat gemaakt en speciale wensen vragen meer tijd…  De geschatte levertijd is dan ongeveer 2 weken. Hiervan kan afgeweken worden in rustige en drukke tijden en naar gelang de grootte van de opdracht. Natuurlijk streef ik er in ieder geval naar je bestelling  zo snel mogelijk bij jou te krijgen!
Mocht er spoed bij zijn, geef dit aan in de mail dan kan ik hiermee rekening houden en het inpassen in mijn schema.

Je pakketje wordt zeer zorgvuldig verpakt. Verzending is echter te allen tijde voor risico van de koper. VB Creations is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van je bestelling. De verzendkosten neem ik altijd voor eigen rekening en zijn GRATIS!

Je kunt de status van je bestelling volgen door in te loggen op de website.